uitnodiging inloop op 8 oktober

Op vrijdag 8 oktober organiseren wij een inloopbijeenkomst op de bouwplaats. Wilt u een keer komen kijken, of heeft u vragen, dan bent u van harte welkom. U kunt een korte rondleiding krijgen over de bouwplaats en kunt al uw vragen stellen over het windpark. Elk half uur vertrekt een groepje voor de rondleiding langs de bouwplaats. U kunt elk moment inlopen om uw vragen te stellen of om gewoon eens te komen kijken. Wij zorgen voor wat te eten en te drinken.

Veiligheid

De aannemer werkt uiteraard volgens alle geldende veiligheidseisen. Het betreden van de bouwplaats is daarom alleen toegestaan onder strikte veiligheidsnormen. Dat betekent dat alle bezoekers persoonlijke beschermingsmiddelen moeten dragen: een reflecterend hesje en een veiligheidshelm. Daar zorgen wij voor. Verder is het belangrijk voor u om stevige schoenen te dragen.

Locatie

De inloop vindt plaats van 16:00 tot 18:00 bij windturbine 3, bij de kruising van de Heierhoevenweg met de Popeweg, vlakbij de fietstunnen onder het spoor. Vanwege de beperkte parkeergelegenheid willen we u vragen om wanneer mogelijk met de fiets te komen. We hopen u 8 oktober te zien!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen over het windpark of over de uitvoering van de werkzaamheden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op de homepage. Hier kunt u zich ook inschrijven voor onze nieuwsbrief. Of volg ons op Facebook!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.