hoe ziet het windpark er straks uit? nieuwe visualisaties beschikbaar!

Windpark Greenport Venlo is nu volop in de bouwfase. Stapje voor stapje zien we het windpark vorm krijgen. Maar hoe ziet het er straks in het echt uit? Dat kunt u nu zien op onze nieuwe visualisaties!

Vanuit dertien standpunten kunt u het windpark bekijken. Dankzij de bolfoto’s kunt u zelf om u heen kijken en in- of uitzoomen. Ook kunt u de foto’s via een Virtual Reality bril bekijken. De turbines die u ziet zijn dezelfde type turbines die daadwerkelijk gebouwd worden.

De visualisaties zijn gemaakt door TheImagineers. Zij maken voor allerlei projecten professionele en realistische visualisaties, waaronder ook voor veel windprojecten.

U vindt de visualisaties hier.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.