Programma Open Energiedag zaterdag 16 september

Op zaterdag 16 september is de landelijke Open Energiedag. Tijdens deze dag openen veel duurzame energieprojecten hun deuren. Vanwege de grote belangstelling vorig jaar doet Windpark Greenport Venlo dit jaar ook weer mee!

U bent tussen 13:00 en 16:00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen. De Open Energiedag vindt plaats bij de achtste windturbine van het windpark, aan de Newtonweg, ingang bij de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V. Dit is dezelfde locatie als vorig jaar. In dit artikel vertellen we meer over het programma.

Diverse stands en informatie

Tijdens de Open Energiedag kunt u in gesprek met vertegenwoordigers van Greenchoice en Windunie. Ook zijn er mensen van energiecoöperatie Samenstroom Venlo aanwezig. U krijgt informatie over energie-coaching en andere duurzaamheidsinitiatieven in Venlo. Tevens kunt u vragen stellen over deelname aan de obligatielening van het windpark en de bestedingen van het leefbaarheidsfonds voor de omliggende woongemeenschappen.

Daarnaast verzorgt Windunie rondleidingen waarin ze uitleg geven over Windpark Greenport Venlo. Deze duren ongeveer een half uur en starten in ieder geval om 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Natuurlijk is er ook koffie en thee met een lekker stukje Limburgse vlaai.

Locatie en bereikbaarheid

De Open Energiedag van Windpark Greenport Venlo vindt plaats bij windturbine 8. Deze staat langs de Newtonweg in Venlo en is bereikbaar via de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V. Het is mogelijk om te parkeren, maar indien mogelijk adviseren we u om met de fiets te komen.

Hopelijk zien we u op 16 september!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.