Open Energiedag 16 september: Windpark Greenport Venlo doet weer mee

Windpark Greenport Venlo doet ook in 2023 mee aan de jaarlijkse editie van de Open Energiedag. Dit jaar is de Open Energiedag op zaterdag 16 september. Vorig jaar was een groot succes! Maar liefst 400 geïnteresseerden bezochten het Windpark in Venlo. We hopen er dit jaar weer een mooie editie van te maken.

Tijdens de landelijke Open Energiedag openen vele duurzame energieprojecten hun deuren. Windpark Greenport Venlo doet dat ook! U bent tussen 13:00 en 16:00 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen, u te laten informeren én het gesprek aan te gaan. De Open Energiedag vindt plaats bij de achtste windturbine, gelegen langs de Newtonweg, ingang bij de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V. Dit is dezelfde locatie als vorig jaar.

Meer informatie volgt

Heeft u interesse om de Open Energiedag te bezoeken? Noteer de datum dan alvast in uw agenda. Direct na de zomervakantie informeren we u over het precieze programma en verdere details.

We kijken er naar uit om u op 16 september te mogen ontvangen!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.