De Open Energiedag bij Windpark Greenport Venlo was een succes!

Op zaterdag 16 september was de landelijke Open Energiedag en Windpark Greenport Venlo deed ook mee. Voor één middag hebben wij onze deuren geopend voor iedereen die interesse heeft in het windpark. En met succes!

Het was prachtig weer en zo’n 80 mensen hebben het windpark bezocht. De stemming was positief en mensen hebben zich goed laten informeren op de “energiemarkt” door Energiecoöperatie Samenstroom, energieleverancier Greenchoice en medewerkers van het windpark. Tijdens de toelichting over de werking van de windturbines was er veel interesse en werden uiteenlopende vragen gesteld, zoals hoe kom je boven” en “hoe werkt de generator” tot “hoe vaak staan er mensen op de windturbine?”

Al met al kunnen we spreken van een geslaagde open dag en hopen we jullie later weer te mogen verwelkomen bij de officiële opening van Windpark Greenport Venlo.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.