Bezoek scholen aan de bouwplaats

Vrijdag 15 april brachten ongeveer 75 leerlingen van twee scholen een bezoek aan de bouwplaats van Windpark Greenport Venlo.

Drie rondleidingen

In drie rondes kregen de leerlingen van het Blariacumcollege uit Blerick en College Den Hulster uit Venlo een rondleiding. Op de locatie van windturbine 8 lagen de wieken, de rotor, de nacelle en de generator op de grond. Hierdoor waren de onderdelen van dichtbij te bekijken.

Tijdens de rondleiding werd uitleg gegeven over het windpark, de werking van de windturbines, de onderdelen en de materialen. Ook stelden de leerlingen goede vragen over bijvoorbeeld het vervoer en de afmetingen van de onderdelen en de kosten van de windturbines.

Eén van de rondleidingen bij de bladen en de nacelle van windturbine 8.

Heeft u vragen?

Heeft u aanvullende vragen of opmerkingen over Windpark Greenport Venlo? Neem dan hier contact met ons op.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.