Programma Open Energiedag: zaterdag 17 september

Op zaterdag 17 september vindt de landelijke Open Energiedag plaats. Tijdens deze dag openen vele duurzame energieprojecten hun deuren. Windpark Greenport Venlo doet dat ook! U bent tussen 13 en 16 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen, u te laten informeren én met elkaar het gesprek aan te gaan. De Open Energiedag vindt plaats bij de achtste windturbine, gelegen langs de Newtonweg, ingang bij de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V. In dit artikel vertellen we meer over het programma.

Diverse stands en informatie

Zoals eerder aangegeven wordt de Open Energiedag georganiseerd in samenwerking met betrokken partijen zoals energieco√∂peratie Samenstroom, ontwikkelbedrijf Greenport Venlo en energiebedrijf Greenchoice. Deze drie partijen hebben allemaal een eigen stand waar ze u van informatie zullen  voorzien over bijvoorbeeld het leefbaarheidsfonds, hoe u thuis kunt verduurzamen en over bredere duurzame ontwikkeling in de regio.

Daarnaast verzorgt Windunie ook rondleidingen waarin ze u (technische) uitleg geven over Windpark Greenport Venlo. Er vinden in totaal drie rondleidingen plaats van circa een half uur en deze starten om 13:30, 14:30 en 15:30 uur. Natuurlijk is er ook gezorgd voor koffie en thee met een lekker stukje Limburgse vlaai.

Locatie en bereikbaarheid

De Open Energiedag van Windpark Greenport Venlo vindt plaats bij Windturbine 8. Deze is gelegen aan de Newtonweg in Venlo en bereikbaar via de zandwinning/zandgroeve van Hecker B.V. Er is voldoende parkeergelegenheid, maar we verzoeken u om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Hopelijk zien we u op 17 september!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.