De Open Energiedag bij Windpark Greenport Venlo was een groot succes!

Op zaterdag 17 september was de landelijke Open Energiedag en Windpark Greenport Venlo deed ook mee. Voor één middag hebben wij onze deuren geopend voor iedereen die interesse heeft in het gloednieuwe Windpark. En met succes!

Ondanks het niet al te beste weer was er een grote opkomst. Er zijn maar liefst 400 geïnteresseerden geweest die een bezoek hebben gebracht aan de Open Dag. De stemming was positief en mensen hebben zich goed laten informeren op de “energiemarkt” door Energiecoöperatie Samenstroom, Ontwikkelbedrijf Greenport Venlo, Energiemaatschappij Greenchoice en het Windpark. Tijdens de technische toelichting van het Windpark over de werking van de windturbines was er veel interesse en werden uiteenlopende vragen gesteld; van “hoe kom je boven”, “hoe werkt de generator” tot “hoe vaak staan er mensen op de windturbine”.

Al met al kunnen we spreken over een geslaagde Open Dag en hopen we jullie later weer te mogen verwelkomen bij de officiële opening van Windpark Greenport Venlo.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.